Abluka Alarm Hiphop grubuna Samsun'da, Samsunlu ekiple çekilen klip dünyanın ünlü müzik kanalı MTV'de izlenme rekorları kırıdı. Samsunlu yönetmen Uğur Kurt, amatör ruhla profosyonel bir klip çekmenin gurur verici olduğunu söyledi
Fener Plajı, Atakum Sahil İskelesi ve eski Tekel binalarında çekimini yaptıkları klibin, dünyanın bir numaralı müzik kanalı MTV'de oynadığı için çok mutlu olduklarını ifade eden Samsunlu yönetmen ve fotoğrafçı Uğur Kurt, Karadeniz'in incisi olan "Samsun'da bu tür etkinlikleri yapmak bana ve ekibime gurur verdi. Fener Plajı, Atakum Sahil İskelesi ve eski Tekel binaları Abluka Alarm Grubu'na çektiğimiz, kliple değişik bir görünüm kazandı. Şu anda bu klip MTV'de izleme rekorları kırıyor" dedi.
HERŞEY SAMSUN İÇİN
20 yıldır bu mesleği yaptığını belirten genç yönetmen Kurt, "Çekimlerini kamera arkasından takip edip yönettiğim ve çekerken çok büyük zevk aldığım bir peynir reklamı da çektim. Eski Samsun resimlerini toparlayıp, animasyon haline getirdim. Ben Samsun için birşeyler yapmaya çalışıyorum. Kendi imalathanemde ürettiğim kamera malzemelerini, Türkiye'nin çeşitli illerinde satışa sunuyorum" diye konuştu.
AMATÖR RUHLA PROFOSYONEL KLİP
Kurt, "Amatör ruhla profosyonel bir klip çektik. Samsun'un güzelliklerini, doğasını dünyaya duyurmayı başardık. Bunun için çok mutluyuz. Ben ve ekibim disiplinli çalışmalar sonucu, bu ürünü elde etti. Ekibim ve ben tek yürek olup, bütün hırsımız ve yaratıcılığımızla böyle güzel bir eserin yapımında yerimizi aldık" şeklinde konuştu.
6 SAATTE ÇEKİM BİTTİ
Klibin çekimine sabah 7'de başladıkları belirten Kurt, "Kimsenin inanmayacağını biliyorum ama klibin çekimini 13:00'de bitirdim. Bu bir başarıdır. Ekibimle canla başla çalışıp, grubun konserine klibi yetiştirmeyi başardık. 1 günde klibin bütün işlemleri bitti. Ertesi gün teslim ettim" dedi. İlerleyen günlerde Samsunlu başka bir gruba daha klip çekeceklerini kaydeden Kurt, yeni kliple Samsun'u dünyayla buluşturmaya devam edeceğinin altını çizdi.